LuVille

Filters
504 ProductenPagina 1 van 21
LuVille bos hut
LuVille bos hut
€29,95
LuVille kerstman stijgt op
LuVille kerstman stijgt op
€84,95
LuVille pastoor op de fiets
LuVille pastoor op de fiets
€12,95
LuVille vuurtoren
LuVille vuurtoren
€109,95
LuVille kerstman in slee
LuVille kerstman in slee
€79,95
LuVille kerstman in de slee
LuVille kerstman in de slee
€99,00
LuVille Grote Kerk
LuVille Grote Kerk
€77,95
LuVille boomhut
LuVille boomhut
€24,95
LuVille afscheidskus
LuVille afscheidskus
€7,95
LuVille kerstboom express
LuVille kerstboom express
€89,95
LuVille bergbeklimmers
LuVille bergbeklimmers
€57,95
LuVille zwarte tuinhaard
LuVille zwarte tuinhaard
€14,95
LuVille sneeuwpret
LuVille sneeuwpret
€8,95
LuVille hondenhok
LuVille hondenhok
€22,95

Luville is een kerstdorp aanbieder die gevestigd is in Europa. Het bedrijf staat bekend om de realistische en unieke designs van hun kerstdorpen. Luville baseert zich voornamelijk op de steden die Europa rijk is. Zo heeft Luville met de Molendam serie een themadorp die gebaseerd is op Nederland. Het bedrijf heeft echter ook andere themadorpen in hun assortiment die gebaseerd zijn op andere steden zoals Londen, Parijs en Berlijn.

Luville kersthuisjes zijn er in vele verschillende soorten en maten. Zoals eerder genoemd is Luville vooral sterk in het maken van realistische designs. Dit komt door de aandacht die het bedrijf besteed aan kleinste details. Neem bijvoorbeeld het kasteel in de Efteling serie. Dit kasteel is niet alleen maar een groot gebouw, maar heeft ook echt alle details die je van een kasteel zou verwachten. Van torentjes tot aan een draw-bridge, alles zit erin verwerkt. Luville kersthuisjes zijn daarnaast ook uniek in hun soort. Zoals we net bespraken baseert Luville zich veel op steden en locaties die Europa rijk is. Dit betekend dat je in het assortiment van Luville een breed scala aan verschillende soorten kersthuisjes vind. Van kasteeltjes tot aan eenvoudige huisjes, alles is mogelijk.

Luville kersthuisjes zijn verkrijgbaar in vele verschillende materialen. Zoals je van een goed product mag verwachten worden deze gemaakt van stevig materiaal. Dit materiaal bepaald mede de levensduur en het uiterlijk van het product. Luville gebruikt voornamelijk massief hout, polyresin en kunststof in de productie van hun kersthuisjes. Massief hout is een natuurlijke grondstof die stevigheid en een natuurlijke uitstraling met zich meebrengt. Polyresin is een kunststof die veelal gebruikt wordt in beeldjes of andere sieraden. Dit materiaal heeft een hoge hardheid maar is toch relatief fijn te bewerken. Kunststof is een veelzijdig materiaal dat in vele verschillende producten word gebruikt. Kunststof heeft een lage hardheid maar is toch relatief stevig. Daarnaast is kunststof ook relatief goedkoop in aanschaf.

Uw Kerst Specialist is een officieel verkooppunt van Luville kersthuisjes. Dit betekend dat je bij ons terecht kan voor het grootste assortiment Luville kersthuisjes. Zoals we net bespraken heeft Luville een breed scala aan verschillende soorten kersthuisjes. Van kasteeltjes tot aan eenvoudige huisjes, alles is mogelijk. De Luville kersthuisjes zijn toegankelijk, zodoende bouw jij gemakkelijk jouw eigen Luville kerstdorp.

Heb je nou net even dat ene speciale huisje nodig? Dan kunnen wij dit ook voor je bestellen. Binnen 2-3 weken heb jij dan jouw eigen unieke Luville kersthuisje in huis.