Kunstkerstbomen

156 ProductenPagina 1 van 7

Kunstkerstbomen

Ben jij op zoek naar een mooie en geschikte kerstboom, maar heb je niet de tijd om de boom te verzorgen, doordat je veel van huis bent door school of werk? Of is het simpelweg niet handig met kleine kinderen en huisdieren? Kijk dan eens naar ons assortiment kunstkerstbomen. Met ruim 135 soorten kunstkerstbomen beschikken wij over een groot assortiment. Hier vind je vast en zeker wat jij nodig hebt. Weet je nog niet zeker of je een kunstkerstboom of een natuurlijke kerstboom wilt? Wij lichten de voor- en nadelen toe. Kortom, ben jij op zoek naar een kerstboom zonder al die losse naalden? Bekijk dan ons assortiment kunstkerstbomen.

Waarom een kunstkerstboom kopen?

Als je nog niet weet wat voor kerstboom je daadwerkelijk wilt, kan de volgende informatie je wellicht verder helpen. Zoals je waarschijnlijk wel weet is een kunstkerstboom in principe een namaak-kerstboom. De eerste kunstkerstboom werd naar alle waarschijnlijkheid gemaakt rond de 19e eeuw. Oorspronkelijk werd dit type kerstboom gemaakt van papier en karton, maar tegenwoordig wordt het voornamelijk gemaakt van kunststof. Ook is gebleken dat kunstkerstbomen in de afvalverwerking nauwelijks milieuvervuiling opleveren. Handig om te weten voor de mensen die om deze reden niet geïnteresseerd zijn in dit type kerstboom. De kunstkerstbomen kennen een aantal grote voordelen:

  • De kunstkerstboom gaat veel langer mee dan een normale kerstboom;
  • Kunstkerstbomen zijn veel realistischer dan je wellicht denkt;
  • De kunstkerstboom bestaat in allerlei soorten en maten;
  • De kunstkerstboom is beschikbaar in verschillende kleuren.

Vooral de eerste twee punten zijn van belang wanneer men overweegt om een kunstkerstboom te kopen. Kies jij voor een kunstkerstboom, dan kies je voor een lange levensduur. Er bestaat natuurlijk wel kwaliteitsverschil tussen de verschillende soorten kunstkerstbomen. Als je de goede uitzoekt kunnen de bomen tot wel tien jaar mee. De bomen zien er tegenwoordig levensecht uit, de kunstkerstboom is dus niet van echt te onderscheiden. Deze wordt van de meest moderne materialen geproduceerd, waardoor ze nog gebruiksvriendelijker zijn en het opzetten helemaal niet tijdrovend is. Mis je de geur van een echte kerstboom? Ook daarvoor is een oplossing! Er bestaan spuitbussen die de geur van een echte kerstboom verspreiden.

In ons assortiment vind je vele soorten, maten en kleuren, zoals een witte kunstkerstboom. Als je geïnteresseerd bent in een kunstkerstboom, maar liever zelf de verlichting uitzoekt, dan kan dit natuurlijk ook. Koop in dit geval een kunstkerstboom zonder verlichting en kijk eens tussen onze kerstverlichting. De kerstverlichting is beschikbaar in verschillende lengtes, sterktes en we bieden de verlichting in verschillende kleuren aan.

Ons assortiment kerstbomen

Wij beschikken over een ruim assortiment aan kunstkerstbomen. De kunstkerstbomen zijn er in allerlei soorten en maten. Ze zijn er met een hoogte van 50 centimeter, maar ook vind je een kunstkerstboom van 200 centimeter en zelfs hoger! De kunstkerstbomen zijn besneeuwd of zijn er in natuurlijk groen, verlicht en onverlicht, met stekker, adapter aansluiting en zelfs op batterijen. Voor iedereen is er een kunstkerstboom te vinden. Kies je voor een goedkope kunstkerstboom? Bekijk ook eens of er een kunstkerstboom in de sale is.