Over ons

Welkom bij Uw Kerst Specialist!

Wij zijn dé Kerst Specialist die weten wat de beste artikelen en nieuwste trends zijn op het gebied van kunstkerstbomen, kerstdorpen, kerstverlichting en -decoratie.

Het gezicht achter uwkerstspecialist.nl is Jeroen (25). Al sinds de middelbare school heeft hij een passie voor ondernemen. In 2021 startte hij de webshop uwkerstspecialist.nl, geïnspireerd door de liefde die Jeroens vriendin heeft voor de periode rond Kerst.

En zij is lang niet de enige die gek is op kerst! Kerstmis is immers veel meer dan Eerste en Tweede Kerstdag. Je hebt de aanloop naar de kerstdagen, de winterse sfeer, het knusse gevoel, de kerstboom, de lichtjes, de muziek…

Wij hebben duizenden producten in ons assortiment. Populaire merken als LuVille, Dickensville, Anna’s Collection, Kurt S. Adler, de Efteling en nog veel meer! Kun jij niet wachten om ieder jaar een prachtig Kerstdorp te bouwen? Wij vullen ons assortiment steeds aan met de leukste elementen waarmee je ieder jaar opnieuw een spectaculair, knus kerstdorp bouwt! Wij houden rekening met de nieuwste trends zodat je je verzameling kunt blijven afwisselen en aanvullen.

Ook voor je kerstboom en toebehoren kun je terecht bij uwkerstspecialist.nl. We hebben kunstkerstbomen van ieder formaat en voor ieder budget. Merken als Black Box horen bij de toppers onder de kunstkerstbomen. Daarnaast hebben we een zeer aantrekkelijk aanbod van kunstkerstbomen inclusief lampjes (wat een hoop moeite scheelt met opzetten!). Van een goede kwaliteit kunstkerstboom heb je jarenlang plezier. Dus als je die solide basis hebt staan, hoe leuk is het dan om af te kunnen wisselen met de leukste kerstversiering en decoratie in de boom? Houd onze website in de gaten voor het assortiment, dat blijft groeien!

Heb je vragen of wil je graag professioneel advies van onze kerstspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij geven je eerlijk en helder advies. Vanaf € 75,- betaal je geen verzendkosten, en betalen kan zowel voor- als achteraf. Graag tot ziens op uwkerstspecialist.nl!